Ресторант
Отпуснете се в елегантната бяло-синя феерия в средиземноморски дух в ресторант Ровно. Ресторантът предлага избор от свежи салати,предястия,грил, паста и домашно приготвени десерти. Тук може да дегустирате вина от видинския регион и дунавска риба.
Стилният и изискан ресторант Ровно е перфектното място за организиране на фирмени тържества, коктейли, сватби, студентски партита, абитуриентски балове, лични и професионални празници.Капацитетът на ресторанта е 120 седящи места или 150 правостоящи в коктейлна форма.Освен приятната обстановка ресторантът предлага безплатен паркинг за Вашите гости и преференциални цени за хотелско настаняване.При интерес от Ваша страна ще можем да подготвим меню съобразено с Вашите изисквания и точният брой гости.
Професионалният екип на ресторант Ровно е готов да окаже пълно съдействие в организацията и перфектното изпълнение на Вашето мероприятие.

  • Работно време(07:00 - 23:00)
  • Сутрин между 07:00 - 10:00 часа в ресторанта се сервира закуска за гостите на хотела. Предлагаме и закуска за външни гости или организация и подготовка на бизнес закуски.

За резервации, менюта и съвети, молим, да се свържете с нас на телефон 094/690 946; 0877667102